Helt Sikker søker nye styremedlemmer!

Helt Sikker er en faggruppe for data- og informasjonssikkerhet ved UiB. Vi jobber for å fremme sikkerhetsinteressen og -kunnskapen blant studenter via hackerkvelder (trygleikspils), workshops og faglige og sosiale arrangementer av andre slag. Som styremedlem i HS får du en solid erfaring med styreverv og drifting av studentorganisasjon, men også interne arrangementer med sponsor og ytterligere kontakt med et fagmiljø man ellers blir lite kjent med på informatikk.

Det er ikke et krav om at du alt skal være en dreven hacker, ha masse datasikkerhetskunnskap eller være datasikkerhetsstudent. Det vi ser etter engasjement og nysgjerrighet knyttet til sikkerhet! Første- og andreårsstudenter oppfordres særlig til å søke.

Søknad kan sendes her.

Nysgjerrig på nøyaktig hva Helt Sikker bringer til studenter på instituttet, hvordan i alle dager du får en Helt Sikker-genser eller annet tilknyttet HS generelt eller styret spesifikt? Send en melding til et styremedlem eller kom på Tryggleikspils!