Vi søker nye styremedlemmer!

Har du en interresse for datasikkerhet og lyst til å bidra til et godt faglig og sosialt miljø på studiet? Søk deg inn som styremedlem i Helt Sikker!

Som styremedlem vil du være med å arrangere f.eks. fagkvelder, tryggleikspils, CTFer, og mer. Du vil ha kontakt med næringslivet gjennom våre arrangementer og gjennom vår sponsor, mnemonic. Kunnskap om datasikkerhet er absolutt ikke et krav, vi ser etter de som er engasjert og har lyst å bidra!

Dersom du er litt hacker kan du også være med å lage oppgaver til HSCTF, som vi ønsker å gjøre til en årlig event.

Vi prøver å holde arbeidsmengden fornuftig for styremedlemmene. Vi har 3-4 styremøter i semesteret, og vi samarbeider og er fleksible når det kommer til ansvar for arrangementer. Det skal være gøy å være med i styret!

Søknadsskjema: https://forms.gle/FRfiMLu94vKM5EKn8. Frist Mandag 24. Mai.