Helt Sikker CTF 2020

AVLYST

Endelig inviterer vi til årets største Helt Sikker-happening!

Vi har utviklet en helt egen CTF-konkurranse som skal være gøy enten du er helt fersk på datasikkerhet eller om du har litt mer erfaring. CTF (Capture The Flag) er en konkurranse der målet er å utnytte sårbarheter i datasystemer vi har satt opp, altså å hacke. I tillegg til oppgaver kommer vi til å holde noen tutorials for nybegynnere i ulike kategorier innenfor hacking og CTFer!

Vi har premier for til sammen 10 000kr! Noen går til vinnerne, og noen vil vi lodde ut blant alle som deltar! Man kan delta i lag fra 1-3 personer.

Konkurransen foregår over to dager. Mat blir servert minst èn av dagene, vi kommer tilbake med detaljer om hva og når. Det er opp til deg og ditt lag hvor lenge dere holder på hver dag, men vi anbefaler hvertfall at dere får med dere introduksjon, tutorials og ikke minst premieutdeling!

Program:

Lørdag 7. november:

12:00 - Velkommen! Oppgavene slippes.
12:30 - Tutorial: Web security
14:00 - Tutorial: Reverse engineering
16:00 - Tutorial: Binary exploitation

Søndag 8. november:

All day: Hacking, hacking, hacking! https://www.youtube.com/watch?v=msX4oAXpvUE
20:00 - Konkurranse over. Premieutdeling!

Påmelding: https://forms.gle/Ud956nqtBn2nX4tE7

Vi har reservert “Aktivt rom” 2 og 3 (gamle datalabene) på høyteknologisenteret til å jobbe på. Åpning av event og alle tutorials vil foregå på store auditorium. Dersom vi er for mange for store aud streamer vi til et annet auditorium eller på zoom.

Det vil være mulig å delta remote, men da er man ikke med i premieutdelingen, og man går glipp av et par “AFK”-oppgaver. Det er ikke nødvendig å melde seg på dersom man ikke skal møte fysisk. Vi legger ut lenker til oppgavene på her på arrangementet når det starter.