Mnemonic summer internship 2020

Vil du ha et internship i Nordens ledende IT- og informasjonssikkerhetsselskap? Vår sponsor Mnemonic søker studenter til internship sommeren 2020.

HVORFOR MNEMONIC?

  • mnemonic er Nordens ledende selskap innen IT- og informasjonssikkerhet, og en betydelig aktør i det europeiske sikkerhetslandskapet
  • Vi har noen av de mest spennende oppdragene i Norge: åtte av de ti største selskapene i Norge er våre kunder, samt en rekke store offentlige aktører
  • Selskapet dekker et bredt spekter innen IT- og informasjonssikkerhet, et fagfelt i stor vekst

Intershipene er åpne for studenter som er på sitt tredje eller fjerde studieår, og det er ikke et krav om å være sikkerhetsstudent, så lenge du er interessert i sikkerhet. Les mer om de ulike internshipene, og finn ut hvilket som passer for deg her:

Internship: Security Consultant i vår TRS-avdeling

Internship: Management Consultant i vår GRC-avdeling

Internship: Prosjektoppgave i vår avdeling for infrastruktursikkerhet (MSI)

Søknadsfrist: 13.oktober 2019

Send søknadsbrev, CV og karakterutskrift til e-postadressen:  rekruttering@mnemonic.no


CTF med Mnemonic

30. mars arrangerer Mnemonic i samarbeid med Helt Sikker CTF for UiB-studenter. Dette blir en dag fylt med lek, konkurranse, lærdom og premier! Her får du lære av bransjens beste og samtidig ha muligheten til å vinne heder og ære! Hold av dagen og ta med PC-en så er du så forberedt man kan bli! Nivået vil være  blandet, så her er det noe for alle – uansett om man kan mye, litt eller ingenting!

Enn så lenge er tema og innhold holdt hemmelig for alle, så vi er like spente som dere.

Tid og Sted: klokken 10.30-17.00 , Informatikk-lesesalen på Høyteknologisenteret (Thormøhlensgate 55, 5008 BERGEN)

Forberedelse: Ta med egen PC m/ Kali Linux (eller lignende). Kali kan installeres i en virtuell maskin. (Installasjonsguide) Siden Kali er et stort operativsystem vil det ta lang tid å sette opp, så gjør dette før CTF-en.

Meld deg på her!