mnenomic Summer Internship 2022

Vil du ha et internship i Nordens ledende IT- og informasjonssikkerhetsselskap? Vår sponsor mnemonic har flere spennende internships for sommeren 2022!

Les mer og søk her: https://www.mnemonic.io/no/karriere/internships-in-mnemonic/


Vi søker nye styremedlemmer!

Har du en interresse for datasikkerhet og lyst til å bidra til et godt faglig og sosialt miljø på studiet? Søk deg inn som styremedlem i Helt Sikker!

Som styremedlem vil du være med å arrangere f.eks. fagkvelder, tryggleikspils, CTFer, og mer. Du vil ha kontakt med næringslivet gjennom våre arrangementer og gjennom vår sponsor, mnemonic. Kunnskap om datasikkerhet er absolutt ikke et krav, vi ser etter de som er engasjert og har lyst å bidra!

Dersom du er litt hacker kan du også være med å lage oppgaver til HSCTF, som vi ønsker å gjøre til en årlig event.

Vi prøver å holde arbeidsmengden fornuftig for styremedlemmene. Vi har 3-4 styremøter i semesteret, og vi samarbeider og er fleksible når det kommer til ansvar for arrangementer. Det skal være gøy å være med i styret!

Søknadsskjema: https://forms.gle/FRfiMLu94vKM5EKn8. Frist Mandag 24. Mai.


Helt Sikker CTF 2021

Vi inviterer til CTF 19-21. Februar!

Forrige semester ble CTFen litt redusert, men nå kommer vi sterkere tilbake med en online CTF med mange gode oppgaver, tutorials og premier!

Vi har utviklet en helt egen CTF-konkurranse som skal være gøy enten du er helt fersk på datasikkerhet eller om du har litt mer erfaring. CTF (Capture The Flag) er en konkurranse der målet er å utnytte sårbarheter i datasystemer vi har satt opp, altså å hacke.

Vi har premier for til sammen 10 000kr! Noen går til vinnerne, og noen vil vi lodde ut blant alle som deltar! Man kan delta i lag fra 1-3 personer.

Konkurransen åpnes fredag 19.Feb kl.1800 og avsluttes søndag 21.Feb kl.1800. Vi kommer til å kjøre live tutorials og premieutdeling på vår discord, så bli med der: https://discord.gg/etPdvw5nCc.

Lenke til platform og påmelding kommer når det nærmer seg :)


Ny nettside!

I sammenheng med at vi ville forenkle hosting av nettsiden vår, har vi også oppdatert utseendet! Si gjerne ifra til oss om du ser noe som er feil :)

For de nysgjerrige: Vi bruker den statiske sidegeneratoren Jekyll, og hoster siden på Github Pages. Kildekoden for nettsiden finner du på vår Github.


Helt Sikker CTF 2020

AVLYST

Endelig inviterer vi til årets største Helt Sikker-happening!

Vi har utviklet en helt egen CTF-konkurranse som skal være gøy enten du er helt fersk på datasikkerhet eller om du har litt mer erfaring. CTF (Capture The Flag) er en konkurranse der målet er å utnytte sårbarheter i datasystemer vi har satt opp, altså å hacke. I tillegg til oppgaver kommer vi til å holde noen tutorials for nybegynnere i ulike kategorier innenfor hacking og CTFer!

Vi har premier for til sammen 10 000kr! Noen går til vinnerne, og noen vil vi lodde ut blant alle som deltar! Man kan delta i lag fra 1-3 personer.

Konkurransen foregår over to dager. Mat blir servert minst èn av dagene, vi kommer tilbake med detaljer om hva og når. Det er opp til deg og ditt lag hvor lenge dere holder på hver dag, men vi anbefaler hvertfall at dere får med dere introduksjon, tutorials og ikke minst premieutdeling!

Program:

Lørdag 7. november:

12:00 - Velkommen! Oppgavene slippes.
12:30 - Tutorial: Web security
14:00 - Tutorial: Reverse engineering
16:00 - Tutorial: Binary exploitation

Søndag 8. november:

All day: Hacking, hacking, hacking! https://www.youtube.com/watch?v=msX4oAXpvUE
20:00 - Konkurranse over. Premieutdeling!

Påmelding: https://forms.gle/Ud956nqtBn2nX4tE7

Vi har reservert “Aktivt rom” 2 og 3 (gamle datalabene) på høyteknologisenteret til å jobbe på. Åpning av event og alle tutorials vil foregå på store auditorium. Dersom vi er for mange for store aud streamer vi til et annet auditorium eller på zoom.

Det vil være mulig å delta remote, men da er man ikke med i premieutdelingen, og man går glipp av et par “AFK”-oppgaver. Det er ikke nødvendig å melde seg på dersom man ikke skal møte fysisk. Vi legger ut lenker til oppgavene på her på arrangementet når det starter.