Helt Sikker søker nye styremedlemmer!

Etter et litt amputert semester ser vi frem til høsten når vi skal være tilbake for fullt! I sammenheng med at flere i styret går ut i arbeidslivet søker vi nå nye styremedlemmer.

Vil du være med å arrangere CTFer, fagkvelder, sosiale arrangement++, og generelt fremme interessen for datasikkerhet i studiemiljøet? Enten du er helt fersk når det kommer til sikkerhet eller om du har stålkontroll, er du uansett velkommen til å søke! Det vi ser etter er noen som er engasjert, og ønsker å bidra til å spre kunnskap om fagfeltet blant studenter.

Søknadsfrist søndag 28. Juni

Søk her: https://forms.gle/QM6cqVEE7e8HguvMA


CTF med Netsecurity

1. November returnerer Netsecurity til lesesalen for å holde CTF for oss! Her blir det oppgaver for alle nivåer, fra nybegynner til erfaren. Håper vi ser deg der!

Om det er Neo og Trinity fra Matrix, Elliot og Angela fra Mr.Robot eller Zero Cool og Acid Burn fra Hackers du identifiserer deg med.

Denne kvelden skal vi enter the Matrix, Hack Evil Corp eller Hack the Planet.

Finn fram hettegenseren, solbriller og kom klar med KALI Linux på en Virtual Machine eller boot på USB minnepinne.

Netsecurity kommer på besøk og holder en Capture The Flag (CTF) på lesesalen.

Syntes du dette høres litt skummelt ut eller for vanskelig, ikke frykt! Kom og lær og bli inspirert av dette arrangementet.
Litt skills på Google eller DuckDuckGo så vil dere komme langt.

Ingen påmelding nødvendig, men husk at det er begrenset med plasser på lesesalen, så kom i tide for å sikre deg en plass!

Tid og Sted: kl 18:00 - 22:00, fredag 1. november, Informatikk-lesesalen på Høyteknologisenteret (Thormøhlensgate 55, 5008 BERGEN)


CTF med Mnemonic!

5. oktober arrangerer Mnemonic i samarbeid med Helt Sikker CTF for studenter i Bergen. Dette blir en dag fylt med lek, konkurranse, lærdom og premier! Her får du lære av bransjens beste og samtidig ha muligheten til å vinne heder og ære! Hold av dagen og ta med PC-en så er du så forberedt man kan bli! Nivået vil være blandet, så her er det noe for alle – uansett om man kan mye, litt eller ingenting!

Som sist er tema og innhold holdt hemmelig for alle, så vi er like spente som dere.

Påmelding finner du her!


Helt Sikker søker nye styremedlemmer!

Helt Sikker er en faggruppe for data- og informasjonssikkerhet ved UiB. Vi jobber for å fremme sikkerhetsinteressen og -kunnskapen blant studenter via hackerkvelder, workshops og faglige og sosiale arrangementer av andre slag. Som styremedlem i HS får du en solid erfaring med styreverv og drifting av studentorganisasjon, men også interne arrangementer med sponsor og ytterligere kontakt med et fagmiljø man ellers blir lite kjent med på informatikk.

Det er ikke et krav om at du alt skal være en dreven hacker, ha masse datasikkerhetskunnskap eller være datasikkerhetsstudent. Det vi ser etter engasjement og nysgjerrighet knyttet til sikkerhet! Første- og andreårsstudenter oppfordres særlig til å søke.

Søknad kan sendes her: http://bit.ly/HSsøknad

Nysgjerrig på nøyaktig hva Helt Sikker bringer til studenter på instituttet, hvordan i alle dager du får en Helt Sikker-genser eller annet tilknyttet HS generelt eller styret spesifikt? Send en melding til et styremedlem eller kom på Tryggleikspils!


Velkommen til Helt Sikker

Helt Sikker er en studentorganisasjon for studenter som er interessert i informasjonssikkerhet. Vi jobber for å gjøre informasjonsikkerhetsmiljøet i Bergen enda sterkere enn det allerede er ved å arrangere kurs, foredrag og CTF-er hvor man lærer “infosec skills” man ikke nødvendigvis lærer ved Universitetet.

Helt Sikker handler naturligvis ikke kun om det faglige, men også om å bidra til å bygge et godt studentmiljø i Bergen! Siste onsdag i måneden går vi ut, kobler av og blir litt (bedre) kjent. Da er det tid for Tryggleikspils. Dette er helt lavterskel, og alle er velkomne -også de som ikke er så gira på sikkerhet. Ta deg en pils en cola eller en kaffe. Her er det rom for alle! Av og til har vi også ett eller flere foredrag, eller arrangerer Tryggleikspils i forbindelse med en fagkveld. Den første arrangeres allerede 28.august, og mer info kommer.

Vi har en facebook-gruppe hvor vi poster arrangment, og skriver om hva som rører seg i miljøet, så sjekk den ut her!

I tillegg til Tryggleikspils og fagkvelder, arrangerer vi også CTF-er gjennom semesteret. Disse er som regel åpne for alle -uavhengig av hva dere studerer og hvor mye sikkerhet dere kan! Hva er en CTF? Les mer heltsikker.no/ctf/!

Alle arrangementene publiseres også i vår kalender.

Deler av HS-styret i full sving under CTF-en vår sponsor, Mnemonic arrangerte i mars 2019.